Valrörelsen

25/4 Kommunikationsstrategier i valrörelsen


Den 25 april kl 18-20 har vi bjudit in kommunikationsstrategen Jonas Wikström till vår partiföreningslokal. Ett möte för dig som är intresserad av eller redan jobbar med kommunikation, digitala- och sociala medier och vill engagera dig i valrörelsen!

Tid: 25/4 kl. 18-20
Plats: Vänsterpartiet Hammarby-Skarpnäcks föreningslokal på Svartågatan 16 i Bagarmossen
Arrangör: Vänsterpartiet Hammarby-Skarpnäck
OSA: [email protected] 073-6168351

Välkommen på utbildning och samtal om kommunikationsstrategier och digital kommunikation i valrörelsen. Vi har bjudit in pressekreterare Jonas Wikström som dagligen arbetar med kommunikation och opinionsbildning i riksdagen och Vänsterpartiets kommunikationsstrategier, han är också medlem i V Hammarby-Skarpnäck där han var valledare 2014.

Vi har politiken för ett jämlikt och rättvist Sverige för alla och det ska vi få andra att gilla! Allt V gör och allt V vill ska VI tillsammans gestalta, kommunicera och sprida. Vi ska ta plats i alla kanaler och bygga en stark rörelse – på gatorna och digitalt!

Kommentarer är avstängda.