bostad

Bostad åt alla!


Den 11/10 har vi bjudit in riksdagsledamoten och Vänsterpartiets bostadspolitiska talesperson Nooshi Dadgostar och Erik Elmgren, förhandlingschef på Hyresgästernas riksförbund för ett samtal om bostadspolitik.

Samtalet är öppet för alla och kommer röra sig kring vilka beslut som bör tas i riksdagen för att vi ska få en bra bostadspolitik som gynnar andra än bemedlade och att bostäder byggs åt alla till överkomliga hyror. Kom och lyssna och diskutera vilka riksdagsbeslut som behöver till för att vi ska få fler bostäder med rimliga hyror – en bostadspolitik för alla!

Gäster:
Nooshi Dagostar, riksdagsledamot (V), bostadspolitisk talesperson och regeringens särskilda utredare för bostadsbyggande

Erik Elmgren, förhandlingschef på Hyresgästernas Riksförbund

Plats: Folkets Hus i Bagarmossen
Tid: Onsdag 11/10 kl 18.00-19.30. Fika från 18.00, samtalet startar 18.30
Vi bjuder på fika! Gratis och öppet för alla!

Kommentarer är avstängda.