Okategoriserade

Miljömöte med Jens Holm

Jens Holm – seminarium och debatt om klimat- och miljöutmaningar i storstaden

Plats: Folkets Hus i Bagarmossen, mellansalen
Tid: tisdag 24 april kl.18.15-20.00

Radmatning
Radmatning

Jens Holm är riksdagsman och internationellt erkänd debattör och opinionsbildare i klimat- och miljöfrågor. Som politiker i Sverige och som parlamentariker i EU har han fört upp många viktiga frågor på agendan.

Jens inleder kvällen med ett seminarium om vilka stora klimat- och miljöutmaningar vi står inför som boende i en storstad. Sedan följer debatt och frågestund med Jens Holm och panelen bestående av sakkunniga med koll på Hammarby-Skarpnäck och Nackareservatet.

Moderator: Tobias Smedberg/Agenda Pr

Välkomna!

Radmatning
Radmatning
(Flygblad för nedladdning)

Kommentarer är avstängda.