• Hem
  • Engagera dig
sida

Engagera dig

Bli medlem
Välkommen i arbetet för ett grönt och solidariskt söderort! Vänsterpartiet är i stort behov av medlemsintäkter för att kunna förverkliga sin politik!

Bli aktiv eller stöttande medlem idag genom att fylla i dina kontaktuppgifter via denna länk: medlemsansökan så skickas ett brev hem till dig! Första året kostar medlemsavgiften bara 100 kr. Ordinarie medlemsavgift: 300 kr/år.

Kontakta oss gärna [email protected] om du har några frågor om vad det innebär att vara medlem i ett politiskt parti.

Om du är yngre är du också välkommen till Ung Vänster Hammarby-Skarpnäck. Medlemsansökan finns här.


I coronatider ses vi oftast digitalt på zoom.
Programmet Zoom är gratis och du kan enkelt ta hem det på en dator, surfplatta eller till en smartphone.

Klicka på de zoomlänkar som vi lägger ut inför olika träffar så kommer du in. (Om det inte funkar, avvakta några minuter och försök igen.  Ibland är inte tekniken med oss…)

Många av de möten vi arrangerar är öppna för alla. Läs om vad som händer under fliken På gång och under Nytt på förstasidan.


Bli månadsgivare för att vi ska kunna behålla vår lokal!
Föreningen har tagit ett gemensamt beslut att behålla föreningslokalen på Svartågatan 16 i Bagarmossen. För att kunna göra det är vi beroende av att vi alla hjälps åt! Du kan bidra genom att bli månadsgivare. Ditt stöd går oavkortat till lokalen och du kan betala via autogiro.  Här kan du ladda ner autogiro-blankett

Gör så här:
1. Skriv ut blanketten.
2. Fyll i alla uppgifter samt stryk över ”Intäkterna delas lika mellan Vänsterpartiet Storstockholm och din partiförening” och skriv istället ”Hammarby-Skarpnäck”.
3. Posta! Frimärke behövs ej.

Det går självklart också bra att sätta in en engångssumma (ex 50 kr/mån: 600 kr) Vårt plusgiro är: 66 67 21-6  För frågor kontakta Elena Karlström: [email protected] 070-109 59 67


”Röd dag” gruppen
Vill du vara med i t-dags gruppen och planera föreläsningar och andra aktiviteter? Eller har du en idé för ett samtal eller aktivitet? Kontakta oss [email protected].


Följ och dela i sociala medier
Antingen du bara är sympatisör eller redan medlem tycker vi att det är toppen om du retweetar oss på Twitter och kommenterar och delar våra uppdateringar på Facebook.


Stötta partiet ekonomiskt
Vänsterpartiet är ett fattigt parti med stora ambitioner. Skänk valfri summa via den här sidan på vansterpartiet.se.


Nominera dig till förtroendeuppdrag
Under verksamhetsåret utlyses nomineringar för olika politiska uppdrag. Nomineringsanmodan till dessa förtroendeuppdrag skickar vi ut till alla medlemmar via mejl, facebook och lägger ut här på hemsidan. Kontakta oss gärna i styrelsen om du är intresserad av ett speciellt uppdrag eller vill veta mer! [email protected]

Kopiera länk