• Hem
  • Vi ses med Zoom...
Nytt

Vi ses med Zoom!

Nyhetsbrev 22 mars 2020

Hej kära medlem!
Corona-virusets framfart präglar allas vår vardag just nu. Extra tydligt är hur årtionden av liberal ekonomisk politik har slitit sönder vårt samhälles möjligheter att hantera kriser av denna typ.

Vi har av flera anledningar, varav virusets framfart är en, valt att flytta nästa medlemsmöte till den 7 april och att genomföra det via internet.

Ny tid och plats:
7/4 Medlemsmöte om vårt stadsutvecklingsprogram samt fyllnadsval till styrelsen, klockan 18-20
Plats: Via appen/datorprogrammet ”Zoom”. Se nedan hur du gör.

Kommunpolitiska gruppen har tagit fram ett förslag till Vänsterpartiet Stockholms stadsutvecklingspolitik. Ronny Öberg kommer att hålla en diskussion om förslaget i partiföreningen. Kom och diskutera vår kommande stadsutvecklingspolitik. Det blir en kort dragning om innehållet och därefter diskussion om utvalda frågor. Programmet kommer skickas ut separat när det har skickats ut till våra repskapsledamöter.

Vi kommer också att ha ett fyllnadsval till vår styrelse. Vill du nominera någon till styrelsen ska du höra av dig till Ola Lundström ([email protected]) i valberedningen.

Mötet kommer att ske på distans för att minska risken för att sprida viruset.

För att vara med på mötet ska ni installera appen Zoom på telefonen eller programmet zoom på datorn och sen klicka på följande länk:

https://us04web.zoom.us/j/647940785

Zoom finns både som app till telefonen och som program till datorn. Enklast är nog app till telefonen om man inte är van. Gör då så här:

1. Gå till länken https://us04web.zoom.us/j/647940785

2. Klicka på Download from Google Play eller Apple app store och installera

3. När vi ska ha mötet, gå tillbaka till länken ovan och klicka på Join meeting, nu får du skriva in ditt namn och välja om du vill gå med med eller utan video.

4. För att börja prata, tryck på ”Join audio”

För mer hjälp med programmet kan ni kontakta Niklas Vanhainen på tel. 0732-638861

Behov av stöd under virusutbrottet?
Om någon har behov av stöd i form av mathandling eller annat kan ni höra av er till Rodrigo Arce som organiserar hjälpen. Ni når honom på [email protected] eller på tel. 0709188610.

Kalendarium (mer info kommer närmare evenemangen)
För närvarande finns stora oklarheter kring vilka evenemang vi kan genomföra under våren. Vi återkommer löpande med mer information.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk