1 maj

29/4 Plakatpyssel och pepp inför Vänsterns 1-maj tåg


Vänsterpartiets lokala partiföreningar Enskede, Hammarby-Skarpnäck och Årsta håller gemensamt en träff för medlemmar så väl som icke-medlemmar inför 1 maj. Kom och gör ditt egna plakat eller bara umgås för att ladda inför det som Vänsterpartiet hoppas blir historiens största tåg den 1 maj!

Det är valår och 1 maj är ett utmärkt tillfälle att visa att västern är att räkna med, och för oss att samla kraft i hur många vi är som vi ha ett jämlikt samhälle. Ta med alla du känner som vill gå 1-maj tåg. Det kommer bjudas på fika och vi tillhandahåller material för att tillverka plakat, planscher, banderoller m.m. Det går självklart bra att ta med eget material som man vill återanvända.

Barn är såklart välkomna! Tips: innan mötet kommer Vänsterpartiets blåsorkester till Bagis och spelar in våren och första maj! Kom med och dela flygblad!

Plats: Föreningslokalen, Svårtågatan 16 i Bagarmossen
Tid: Sön 29/4 kl 13-16

Kommentarer är avstängda.