Okategoriserade

Medlemsmöte 1/2: Nomineringar och motioner till DÅKen

Medlemsmöte 1/2 kl 18
Nomineringsmöte till Distriktsårskonferensen (18-19 mars) samt info inför årsmötet

Den 1 februari kl 18-19.30 är du välkommen till det sista medlemsmötet innan årsmötet! Då ska vi nominera 9 ombud och 9 ersättare till Vänsterpartiet Storstockholms Distriktsårskonferens som hålls den 18-19 mars i Landstingssalen. Barbro Sörman från distriktsstyrelsen kommer och informerar om dokumenten som ligger för beslut. Nominera dig själv eller någon annan som ombud till [email protected] eller kom på mötet för att ta reda på mer och nominera dig där!
Här kan du läsa mer om DÅKen: http://storstockholm.vansterpartiet.se/distriktsarskonferensen-2017/
Vi informerar även om valberedning och annat inför årsmötet!
Tid: 1/2 kl 18-19.30 Plats: Föreningslokalen på Svartågatan 16 i Bagarmossen

Kommentarer är avstängda.