Okategoriserade

Första mötet för nya styrelsen

styrelsemote

I tisdags hade vi första styrelsemötet för året! Superkul! Massa tankar och spännande beslut! Vi snacka billiga hyresrätter organisering, samarbeten och nätverkande i vår ort. Men även om transparens och mer tillgängliga möten!

På dagordningen fanns bland annat motioner till kongressen, flytten från Lillåvägen till Svartågatan, organisering och ordförandeskap, samarbeten, budget och verksamhetsplan. Den 18 februari träffar styrelsen Sanna Sjögren på distriktet för att skapa ett förslag till verksamhetsplan och prata om styrelsens organisering och ordförandeskapet.

Håll utkik så får ni veta mer och den 25 februari blir det medlemsmöte! Kallelse kommer inom kort!
Kolla in kalendariet under rubriken På gång ovan för kommande aktiviteter!

Kamratliga hälsningar
Styrelsen
Olle Kristoffersson, Therese Jonasson, Stellan Hamrin, Maria Mustonen, Oscar Magnusson, Elena Karlström, Hanna Egeltoft, Tina Kratz

Kommentarer är avstängda.