Valrörelsen

Vänsterns blåsorkester på linje 17-turné

vänsternsblås
På lördag 19 september kl 11-13 turnerar Vänsterpartiet Hammarby-Skarpnäck tillsammans med vänsterns blåsorkester längs linje 17. Vi startar kl 11 i Skarpnäck och avslutar ca kl 12.30-13.00 i Kärrtorp.

Apelltalare är
Pia Ortiz Venegas – Landstinget
Tina Kratz – Skarpnäcks Stadsdelsnämnd
Alexandra Mattson – Stadshuset

Gå med! Vi behöver publik och hjälp att dela flygblad, hålla i fanor, noter mm!

Vänsterpartiets blåsorkester i Stockholm är en amatörblåsorkester som funnits sedan 1976. De spelar på demonstrationer, appellmöten och andra arrangemang med vänsterinriktning samt genomför egna projekt med specialskriven musik, gärna ihop med kör och skådespelare. De spelar musik från hela världen i jämna och ojämna taktarter såsom finska valser, kampmusik från Latinamerika, italiensk filmmusik, bolivianska danser, Kurt Weill och Hanns Eisler, bulgarisk folkmusik, ABBA, Taube och Mozart samt förstås svensk arbetarmusik och Internationalen.Mer info i facebookeventet

Kommentarer är avstängda.