Valrörelsen

Kallelse medlemsmöte 15 sept kl 18-20.30

Tisdagen den 15 september, kl 18-20.30
Föreningslokalen, Lillåvägen 61, Bagarmossen

Tisdagen den 15 september kl 18-20.30 är du varmt välkommen till höstens första medlemsmöte! Här kommer information om vad vi kommer ta upp på mötet och en lista på några av höstens aktiviteter. Varmt välkommen!

Stockholmshem ska genomföra underhållsarbeten i 8 veckor med start 26 oktober. Vi kommer därför inte kunna använda lokalen under november och december 2015. Styrelsen har även gjort en ekonomisk översyn som kommer presenteras på mötet. Med detta som underlag kommer vi behöva ta ett nytt beslut angående lokalen på mötet.

Vi ska på mötet även besluta om föreningens nomineringar för en ledamot och ev. en ersättare till Kommunstyrelsens Råd för Mänskliga Rättigheter i Stockholm Stad samt en suppleant till styrelsen för Stiftelsen Barnens Dag. Skicka din nominering till [email protected].

Vi kommer också behöva göra ett fyllnadsval till styrelsen, då Hannes Rolf på grund av förändrade privata förutsättningar lämnar sitt uppdrag i styrelsen. Nominera dig själv eller någon annan genom att mejla sammankallande i valberedningen: [email protected].
Vi kommer även diskutera höstens kommande aktiviteter och fortsättningen av föreningens visionsarbete.
Dagordning
– Information om Stockholmshems underhållsarbeten och föreningens ekonomi

– Beslut om lokalen

– Fyllnadsval till styrelsen
– Beslut om nomineringar till Kommunstyrelsens Råd för Mänskliga Rättigheter i Stockholm Stad samt Stiftelsen Barnens Dag

– Kommande aktiviteter och aktivist-enkät

– Föreningens visionsarbete, rapport från styrelsens möte den 6 juni

 

 

Varmt välkommen önskar

Styrelsen

 

 

Kommande medlemsmöten

15 september, kl 18-20.30

20 oktober, kl 18-20.30

16 december, kl 18-20.30
Avslutning/julfest i Ekobyn

Kommentarer är avstängda.