Riksdagsvalet

Tre saker du kan göra redan nu!

Statsministern har meddelat att han kommer att utlysa nyval den 22 mars nästa år. Vi har mindre resurser detta val, men vi är nu fler än någonsin och tillsammans kan vi förändra!

Nu när vi går till extraval i mars ber vi om din hjälp. Här är tre saker som du kan göra redan nu för att Vänsterpartiet ska vinna i valet:

1) Bli medlem i Vänsterpartiet

Det bästa sättet av stödja Vänsterpartiet är att bli medlem. Genom att ta ställning och bli medlem i partiet kan du tillsammans med andra vara med och arbeta för solidaritet och rättvisa.

☞  Bli medlem direkt på nätet (via vansterpartiet.se)

2) Skänk ett bidrag till valfonden

Ditt bidrag gör det möjligt för oss att trycka upp flygblad och affischer, snickra ihop valstugor och se till att våra budskap får genomslag. Du kan skänka genom att sätta in en summa på vår plusgiro eller via autogiro.

☞ Läs mer om hur du kan skänka en gåva

3) Låna oss ditt engagemang, kunskap och nyfikenhet

Vi är snart 5000 medlemmar i Vänsterpartiet i Stockholmsregionen. Vår ambition är att alla som vill bidra ska kunna göra det, på sitt sätt. Det finns massvis med olika uppgifter redan idag, och har du några andra idéer så välkomnar vi det och hittar ett forum för att förverkliga det.

 Läs mer om hur du kan delta i valrörelsen med start idag!

Kommentarer är avstängda.