Okategoriserade

På gång i partiföreningen

Välkommen på medlemsmöte! 

Den 10 september samlas vi på Reflexen i Kärrtorp kl 18.30 – 21.00 för medlemsmöte med valtema!

Om ett år har vi genomfört en partikongress och två valrörelser. Det blir tufft, det blir hårt – och vansinnigt roligt! På medlemsmötet berättar vi om planeringen inför valrörelserna (Europaparlamentet i maj och riksdags-, landstings- och kommunalvalet i september) och har workshops om politiken och kampanjandet. Oavsett om du bara vill veta mer om hur en valrörelse går till eller om du vill vara med och diskutera hur vi ska vinna – boka in det här avstampet inför 2014.

Kontakt inför mötet: Jonas Wikström, [email protected]

10 år sedan segern i EMU-valet!

Lördagen den 14 september är tioårsdagen av vår seger i folkomröstningskampanjen om EMU och Euron. Dessutom är det exakt ett år till valet 2014 då vi vill se politik- och maktskifte! Vi firar vår seger och peppar inför valrörelsen genom att mellan 12.00 och 14.00 bjuda Bagisborna på fika och snacka politik.
Kom och var med – för nu börjar nedräkningen inför valen 2014!

Kontakt: Sanna Sjögren, [email protected]

 

Kommentarer är avstängda.